dimecres, 5 de novembre del 2014

Assamblea general de Soci d'AMPA

El passat 29 d'octubre es va fer l'Assemblea general de socis de l'AMPA amb una participació d'uns 25 socis. Com és habitual es va anar seguint l'Ordre del dia establerta per la reunió, la tresorera i la comptable van exposar i comentar les dades econòmiques dels ingressos, les despeses i els guanys o pèrdues del curs passat. La Censora de Comptes va comentar que totes les factures que havia revisat, i els apunts bancaris eren correctes, i donar el seu vistiplau a les dades presentades. Seguidament es va presentar el pressupost pel nou curs 2014-15 amb una previsió de despeses i ingressos aproximats. Els socis assistents van aprovar aquests pressupostos.

Pel que fa la renovació dels càrrecs de la Junta, la Sílvia Calvo Solé es presenta com a única candidata com a Presidenta de la Junta, es va procedir la seva votació i va sortir elegida per majoria. A la Vicepresidència es presentà la Paola Rodríguez per continuar en el càrrec, es va fer votació i va sortir elegida per majoria. Com a Secretària es presentà la Montse Camps Casabayó també elegida per majoria. Al càrrec de Tresorera es presenta la Sandra Molina que també surtir elegida per majoria. Pel que fa la Censora de Comptes es va oferir l’Ana Fernández, elegida per majoria. La comptabilitat la portarà la Montse López. El representant de l’AMPA al Consell Escolar de Centre també es renova i la nova Presidenta s’ofereix per ser-ho i no hi ha cap inconvenient per part dels assistents.

Per acabar la reunió, la nova junta demana avançar la pròxima reunió per poder començar a treballar al més aviat possible. Es queda d'acord pel dimecres 5 de novembre a les 21:30h i se n’informarà a tots els socis per si volen venir i formar part d’alguna comissió de treball.

S’aixeca la sessió a les 21:45h.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada