dijous, 15 de febrer del 2024

Carnestoltes 2024

 

La setmana passada un increíble esperit festiu va inundar l'Escola Can Cladellas durant la celebració del Carnaval d'enguany! Durant tota la setmana, els nostres infants van participar en una sèrie d'activitats emocionants i plenes de color, omplint els nostres passadissos de rialles i creativitat.

Des del dilluns fins al divendres, cada dia va estar ple de sorpreses i diversió. Els nens van participar en la desfilada de disfresses, jocs temàtics i manualitats carnavalesques, creant un ambient de celebració a cada aula. Va ser meravellós veure la creativitat i l'entusiasme dels nostres petits mentre s'immersien en l'esperit del Carnaval!

Com a punt finals dels actes que es van fer a l'escola, l'Afa va promoure una xocolatada el divendres a la tarda. Després d'un dia ple d'activitats escolars, els nens i nenes es van reunir per gaudir de deliciosa xocolata calenta i magdalenes valencianes vestits amb les seves disfresses i es va crear un ambient encantador i ple d'alegria en la que va participar una àmplia majoria de les famílies de l'escola.

Però la celebració no va acabar aquí. El dissabte a la tarda, l'AFA va organitzar una espectacular comparsa per participar a la rua de Carnaval del poble, en la qual van participar més de 140 membres de famílies de la nostra escola. Sota el tema "Els Dolços de Can Cladellas", vam desfilar pels carrers amb colorides disfresses i una energia contagiosa.

Ens enorgulleix enormement anunciar que vam guanyar el premi a la simpatia amb el públic! Aquesta victòria és un testimoni de l'increible esperit de comunitat i la dedicació de les nostres famílies, en especial de la comissió de carnestoltes, que es van unir per crear un moment memorable per a tots.

Volem expressar el nostre més sincer agraïment a tots els que van contribuir al èxit d'aquestes celebracions: als nostres infants pel seu entusiasme i creativitat, als mestres pel seu suport i dedicació, a les comissions de festes i carnestoltes per l' organització i a les famílies per la seva participació i compromís.

Gràcies per fer del Carnaval d'enguany una experiència inoblidable!











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada