dimarts, 23 d’abril del 2013

Casal d'estiu 2013

Reunió informativa 30 d'Abril a les 18.00 h

També hi haurà un punt d'informació a l'oficina del Ampa els dies 9-16-23 (dijous) de maig a partir de les 16.30 h 

 


Silenci, rodem!! Casal d'estiu 2013

Silenci, rodem!! Casal d'estiu 2013 - Girem


















SILENCI, RODEM!!! És un projecte dirigit a infants de 3 a 12 anys i que té com a motor el desenvolupament global de l’individu vinculat principalment en les arts escèniques, i partint d’un espai que permet la lliure expressió i l’enriquiment de diferents llenguatges (corporal, verbal, plàstic, musical...) des d’una perspectiva lúdica centrada en “el cinema” com a fil conductor. per projectar
La dramatització i l’expressió són un canal per projectar i generar sensacions, experiències i vivències a partir de l’expressió, el joc i la descoberta personal i col·lectiva, aprofitant els interessos de l’infant i la seva habilitat innata com actors, ja que són capaços d¡imitar i reproduir vivències des de ben petits.
Cada setmana es realitzaran activitats relacionades amb aquest centre d’interès, a més d’altres activitats que faran amè i divertit el casal. Aquest estiu introduirem als infants al món del teatre, l’expressió i la caracterització.
Totes les setmanes es passarà una pel·lícula sobre la que es treballarà al llarg de la setmana. Totes les pel·lícules programades tenen una finalitat educativa. Es treballaran tota una sèrie de reflexions sobre cada pel·lícula. Entre algunes de les activitats que es faran, es gravarà un curt metratge protagonitzat pels infants al llarg de tot el casal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada