dimarts, 22 d’octubre del 2013

Posicionament de l'AMPA a la vaga d'educació.

L’AMPA sempre s’ha posicionat a favor de l’Ensenyament Públic de Qualitat i per tant en contra de les retallades i de lleis que l’empitjoren.

Des de la Junta de l'AMPA, s'ha valorat molt la nostra posició de manifestar-nos sense oferir els nostres serveis, tal i com fan la resta d'escoles del nostre municipi!!

Però creiem que hi ha molts nens que sense els serveis (acollida i menjador), que ofereix l'Ampa, queden desatesos i avui en dia hi ha moltes famílies que en depenen molt.

Per tal de no deixar desemparades aquestes famílies es decideix en reunió de junta extraordinària d'oferir els nostres serveis habituals aquest pròxim 24 d'octubre, però no es descarta la possibilitat que en pròximes vagues l’AMPA no ofereixi serveis si així ho acorda la Junta.

Des de la junta de l'AMPA es fa una crida a tots els pares i mares, que no desitgin aquestes lleis, que no portin els seus fills a l'escola el pròxim dia 24 d'octubre i s'afegeixin a manifestar-se pel motiu principal d'aquesta vaga, el rebuig frontal al projecte i l’enèssima llei educativa espanyola coneguda com a LOMCE. 

Dijous  a les 9h al matí  ens reunirem a l’escola per fer pancartes reivindicatives i guarnir la nostra escola. Apuntat!!
  
PEL FUTUR DELS NOSTRES FILLS: NO A LA LOMCE



Us adjuntem comunicat de premsa sobre el posicionament de FaPaC respecte la convocatòria de vaga a la qual dóna ple suport. Us animem a totes les famílies i AMPA a participar en les accions i manifestacions previstes per rebutjar la LOMCE i les retallades.


1 comentari:

  1. No estic d'acord. Igual que n'hi ha mestres que no s'adereixen a la vaga no podeu obligar als pares a que la fem. Jo estic en contra de les retallades, però igual que els mestres no fan vaga perque no volen que els hi descomptin el dia, econòmicament parlant, a mi i a molts pares tampoc ens va bé que ens ho descomptin per tenir que quedar-nos amb els nostres fills perque no tenen escola. Igual que hi ha serveis mínims a l'escola, també tindria que haver-hi serveis mínim en els serveis d'acollida i menjador, en pròximes vagues. Gràcies.

    ResponElimina