dimecres, 27 de maig del 2015

ACTA REUNIÓ AMPA CAN CLADELLAS {Abril}

 
ASSISTENTS: Silvia Calvo / Sandra Molina / Montse Camps / Peyo Cruz / Roser Eslava / Montse López / Vanessa Tarancón / Gemma Truyols / Edith Vilana

ORDRE DEL DIA

1. Lectura i aprovació de l'acta anterior 13/03/15
2. Subvenció 2015
3. Actualització estatuts
4. Temes fiscals
5. Aprent jugant: negociació tarifes 2015-2016
6. Festa de Sant Jordi
7. Festa Final de curs
8. Cross popular
9. Espai sense fum
10.Varis
11.Precs i preguntes

  1. Lectura  i aprovació acta anterior

S'aprova l'acta de la reunió del passat 13 de març de 2015.

  1. Subvenció 2015

Aquest any es precisa firma electrònica. La Silvia i la Sandra es reuniran un dia al despatx per redactar-la i enviar-la.

  1. Actualització estatuts

S’acorda presentar els nous estatuts a l’Assemblea General del pròxim curs, que es sol celebrar a l’octubre.
A la propera reunió “pluja d’idees” per afegir i/o modificar punts als estatuts.

  1. Temes fiscals

La Sandra ens informa que l’any 2016 s’haurà de presentar l’impost de societats perquè es superen els 50.000 € d’ingressos (sobretot per la quota de material escolar)
S’acorda comprar d’immediat un programa de comptabilitat.
Es comenta que cap a finals d’any, es decidirà a partir de quin mes comencem a  contractar una gestoria per a que ens gestioni pagaments/ingressos, Iva i impost de societats.

  1. Aprent jugant: negociació tarifes 2015-16

Silvia ens comenta que a final de curs es negociaran els preus per l’any vinent i es demanaran unes quantes millores en benefici dels pares i mares de l’escola, pendents d’analitzar.

  1. Festa de Sant Jordi

Es comenta que els actes que estaven organitzats pel dia 27 d’abril s’anul·len per motius aliens a l’Ampa.
Es mantindran tots els actes organitzats pel 23 d’abril i es passa el sorteig de lots de llibres que estava previst pel 27 al mateix dia 23 a les 18.30h

  1. Festa Fi de curs

El 28/04 es farà reunió amb l’empresa Plus Art per determinar la temàtica de la festa de fi de curs.

  1. Cross popular

L’Edith va assistir a la reunió on es va tractar el tema. El Cross Popular el celebrarà el 6 de juny a l’esplanada dreta, del costat de l’escola, just després de creuar el pont.
L’escola Can Cladellas tindrà una carpa en el que hi haurà d’haver un representant de l’AMPA i voluntaris quants més millor.

  1. Espai sense fum

A les portes de l’escola s’han afegit uns cartells on posa Espai sense fum. El cartell no és cap senyal de prohibició, ni determina que no es pot fumar a la porta de l’escola, simplement és un cartell de sensibilització ciutadana en benefici dels nostres fills.

  1. Varis

-       Es comenta mirar propostes de carpes per posar al pati de l’escola, tant a la part asfaltada dels grans, com al pati dels més petits de P3, ja que s’acosta la calor i els arbres no fan molta ombra.
-       CECOC:
L’Edith ens informa de la reunió mantinguda amb CECOC, arrel de les diferents queixes que es van presentar a l’anterior junta de socis. S’acorda que l’empresa prendrà les mesures oportunes al respecte i en funció de l’evolució fins a final de curs, es decidirà si mantenir-los o no com a proveïdors.
Cecoc ens informa que a partir d’aquest mes s’efectuen 3 torns de menjador, ja que s’ha incrementat considerablement el nombre d’alumnes. 1er torn es mantindrà amb P3,P4,P5,1er,2n, es fa un 2n torn amb els nens de 3r, mentre a la zona de petits acaben de menjar i llavors es fa un 3r torn amb els nens de 4, 5 i 6 è, a la mateixa hora que es feia abans el 2n torn.
Es comenta també que el servei de monitoratge està exempte d’Iva pel que aquest import serà retornat directament als pares i mares efectuant un descompte a cada menú de 0,12€. Queda pendent determinar com es gestiona l’import retroactiu des de gener.
Cecoc ens informa que s’entregarà una carta, aquest mes d’abril, a tots aquells alumnes que acumulen deute.
Respecte als menús de picnic: Actualment es fan dos entrepans, es demanarà es faci per dinar un menú de carmanyola de macarrons i escalopa.
-       S’acorda efectuar un full de reclamacions a l’abast de tots els pares i mares, per a que ens puguin transmetre les seves inquietuds per a qualsevol tema, quedin enregistrades i es puguin comentar/valorar a les reunions de l’Ampa.
-       Es comenta gestionar ja el full d’inscripció de la nova base de dades de l’Ampa per al proper curs 2015-2016
-       La Gemma ens porta proposta de tèxtil de Decathlon. El servei a Ampas de moment és molt nou al Decathlon i els xandalls complets surten més cars que el preu que tenim actualment. Es preguntarà tarifa per peces soltes: Xaqueta màniga llarga, camiseta màniga curta, pantaló curt i preu d’estampació.
 
Silvia Calvo Solé Montse Camps
Presidenta de l’AMPA Can Cladellas Secretaria de l’AMPA Can Cladellas


S’aixeca la sessió a les 00:30h.  PRÒXIMA REUNIÓ:  Divendres 15/05/15
AMPA Can Cladellas

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada